I riu që tenton të hidhet nga vinçi, dëshmia: Na nxori Veliaj me dhunë nga konvikti i Hoteleri Turizmit

Këto janë pamjet kur policia nxjerr me dhunë nga konvikti i Hoteleri Turizmit në Tiranë të riun, Erjon Selimaj i cili ishte strehuar aty pasi kishte dalë nga burgu, ku kishte ndenjur disa muaj pasi ishte akuzuar për dhunë ndaj babait të tij.

Një dëshmitare, Thëllëza ka treguar për SYRI.net se Erjoni është jetim dhe se ka vetëm babain tek Konviktet në Vlorë. Sipas saj, në muajin gusht ata janë nxjerrë me dhunë nga bashkia e Tiranës së drejtuar nga Erion Veliaj, nga konviktet e Hoteleri Turizmit, e tani nuk kanë ku të rrijë.

“Erjoni kërkon punë dhe ndihmë nga shtetit sepse nuk ka me çfarë të jetojë, kërkon strehim sepse nuk ka ku të rrijë”, është shprehur dëshmitarja.