Rrëfimi i punëtores: Bëra seks me shefin e punës para dhe pas martësës së tij por..

Një vajzë ka rrëfyer se ka bërë seks me shefin e saj, i cili ka qenë i fejuar dhe më pas e gjithë kjo i ka kushtuar.

Ju sjellim rrëfimin e plotë të saj:

“Kur fillova punën time të parë, kishte një tërheqje seksuale të pabesueshme mes meje dhe shefit tim. Por, ai ishte i fejuar, në mënyrë rreptësishtë i kufizuar, deri 3 javë para se të martohej, kur ai u deh dhe gjërat shkuan nga një tek tjetra. Nuk ka qenë kurrë një aferë e plotë, por ne kemi bërë seks disa herë, para dhe pas martesës. E përfundova gjithë këtë me të, kur ai filloi të fliste tek kolegët dhe më pengonte që ata jepnin komente lidhur me jetën time seksuale. Disa muaj më vonë më kompaninë tonë erdhi të punojë vëllai i gruas së tij. Shefi im filloi të brengosej se gruaja e tij do ta kuptonte për ne dhe më sugjeroi që të gjeja një punë tjetër. Disa muaj më vonë kishte teprica dhe këto ishin jashtë veshit tim. Të flesh me një burrë të martuar është ide e keqe, ndërsa të flesh me shefin tënd është e rrezikshme. Unë e mora pjesën time, edhe pse e padita kompaninë për shkarkim të padrejtë, diskriminim gjinor dhe ngacmim. Unë fitova”, Clare, 31 vjeç.