Rreh vajzat e gruan dhe thyen gjithë shtëpinë, arrestohet agresori

Policia e Tiranës i ka vënë prangat një kryefamiljari të dhunshëm, që ka rrahur dy vajzat e tij dhe gruan dhe ka thyer gjithë orenditë e shtëpisë. Po ashtu, lëshoi urdhër mbrojtjeje për të shoqen në veçanti.

Sipas Policisë, “më datë 10.10.2016, u arrestua shtetasi Bardhok B., 59 vjeç, banues në Tiranë. Në banesë, ai ka ushtruar dhunë psikologjike dhe fizike ndaj dy vajzave dhe bashkshortes së tij, shtetaseve: V. B., 51 vjeç, Xh. B., 23 vjeçe dhe F. B.,  19 vjeçe, duke iu shkaktuar dëmtime për shendetin, si dhe ka shkatërruar orenditë shtëpiake.

Shtetases V. B. iu plotësua kërkesë padi për lëshimin e urdherit të menjehershem të mbrojtës.