Rrëqethëse: ‘Shqipëria do të bëhet një ditë’! (VIDEO)

“Plisat” vazhdojnë të vuajnë për bashkim kombëtar. Tifozët e njohur prishtinas kanë shkuar në Shkodër për ta përkrahur Kombëtaren Shqiptare, të cilën e konsiderojnë përfaqësuese të të gjithë shqiptarëve, raporton “Zëri”.

Kurse, e kanë kënduar një këngë rrëqethëse, “Shqipëria do të bëhet një ditë”, që nënkupton bashkimin kombëtar dhe përfaqësimin e shqiptarëve me një skuadër të futbollit. /Zëri/