Rrëzohet kërkesa e Listës Serbe për tërheqjen e Ligjit të “Trepçës”

Me kërkesën të shefit të Grupit Parlamentar të LDK-së, Ismet Beqiri, Kuvendi ka vendosur që në këtë seancë të jetë në rend dite vetëm shqyrtimi i Projektligjit të “Trepçës”. Kurse propozimi i Listës Serbe për tërheqjen e “Trepçës” nuk është miratuar, shkruan Gazeta Express.

73 deputetë kanë votuar pro dhe 8 deputetë votuan kundër. Gjithashtu, Lista Serbe ka kërkuar tërheqjen e Projektligjit të “Trepçës”, por në votim 85 vota ishin kundër, nga ato 8 ishin pro.