Rrihet me kamzhik në publik, kishte qëndruar shumë pranë të dashurit

Një grua në Indonezi është rrahur me kamxhik para një turme njerëzish, pas akuzave se i kishte qëndruar shumë pranë të dashurit.
Gruaja, e cila nuk është identifikuar, ishte në mesin e 13 njerëzve që janë rrahur me kamzhik në provincën Aceh, në ishullin perëndimor të Sumatras, për gjoja se kishte shkelur ligjet e rrepta islamike, të cilat e ndalojnë sjelljen intime, siç është prekja, përqafimi dhe puthja ndërmjet njerëzve të pamartuar ende, transmeton Express.

Indonezia vendi më popullsinë më të madhe myslimane, por provinca Aceh është provinca e vetme që imponon ligjin e sheriatit.

Njerëzit në këtë provincë mund të rrihen me kamxhikë për një numër “shkeljesh”, përfshirë për lojëra fati, pirje të alkoolit dhe për seks me homoseksual përveç marrëdhënieve tjera seksuale jashtë martesës./Express/