Rusët janë këtu, skema e flotës sulmuese të Putinit drejt Sirisë

Rusët janë këtu! Flota sulmuese e Putinit ka arritur në Dover, artileria është e shpërndarë sipas një skeme të mirëmenduar për të nisur sulmet e radhës në Siri.

Një flotë aeroplanmbajtëse ruse ka nisur rrugën për sulmet bombarduese dhe sot raportohet se është vetëm një milje nga brigjet britanike.

Forca që raportohet është e frikshme, si mund të shihni edhe në këto foto e video, postuar nga Daily Mail.

Tym i zi që del nga motorët e fuqishëm me naftë ka pushtuar qiellin. Burimet raportojnë se flota ruse po shkon në jug të ngushticës Dover ndërsa disa anije të NATO-s janë duke u vendosur për të mbajtur flotiljen nën mbikqyrje.

Ndërkohë Vladimir Putin ka tërhequr dy korveta nga Mesdheu. Një zëdhënës i Ministrisë së Mbrojtjes tha: “Ata janë të gjithë në një linjë tani. Ata duhet të jenë në mënyrë efektive për të shkuar nëpërmjet skemës së ndarjes se trafikut dhe po përparojnë ashtu si mund të pritej”. Në një hartë është specifikuar edhe lëvizja, artileria dhe ndarja e trafikut.


http://www.dailymail.co.uk/news/article-3858514/Russia-s-attack-fleet-closes-Dover-Putin-s-warships-prepare-enter-English-Channel-TODAY-way-launch-strikes-Syria.html#v-2113199359092935398