Sali Berisha uronë Kombetaret e fotbollit, duke i quajtur ndeshjet historike për kombin

Sali Berisha

Sonte per kombin eshte histori!

Dy kombetaret e tij perballen me kundershtaret e radhes per kampionatin boteror!

Sonte shqipja perballet me dy kokat, historike eshte ndeshja ne token e vet midis kombetares tone te Kosoves dhe asaj te Kroacise. Une kete do te ndjek, me urimin me te mire per nje fitore te merituar.

Po sonte, kombetarja jone e Shqiperise ndeshet me ate te Lihtenshtejnit, urimet e mia me te mira per nje fitore te merituar! sb

14519739_662993613861549_7057348041371888764_n 14601099_662993760528201_3530017217502330685_n