Samiti në Nish, Vuçiç thyen rregullat për takimin me Ramën

 

Qendra e qeverisë së përkohshme të qeverisë së Serbisë për ditët e ardhshme do të jetë Nishi. Kryeministri Aleksandër Vuçiç dhe ministrat e kabinetit do të diskutojnë për disa ditë me radhë në këtë qytetet me homologët e tyre nga Shqipëria.

Bëhet fjalë për forumin ekonomik serbo-shqiptar që do të nisë më 13 tetor dhe do të mbyllet me 19 tetor. Kjo është hera e parë që kryeministri serb organizon punën në këtë formë, raportojnë mediat serbe. Kjo pasi gjatë kësaj kohe, Vuçiç do të qëndrojë në Nish dhe kjo do të jetë hera e parë që punon jashtë Beogradit.

samiti