Sara Hoxha publikon bisedën me motrën e saj të vogel, ja çfarë thonë për Lorin

Pak orë më parë Sara Hoxha ka postuar në Snapchat një copëz bisede me motrën e saj të vogël Redian.

Në këtë bisedë dy motrat i ankohen njëra-tjetrës për familjen dhe faktin sa të ngathtë janë ata, sidomos në ndonjë rast emergjence. Në këtë ankesë të Sarës, motra e saj ka dhënë edhe një shembull konkret, ku thotë se nëse bie zjarr, do të vdisnin për Lorin, pasi ajo nuk do të shkonte pa marrë këpucët, “extensions” dhe kremin për fytyrë.
auto_14686023-10210511822382404-742736719-n_1476610275-33036631476613460

auto_4ba2e1f4eae549d082f413b85c4ab7341476613438