SHBA bllokon telefonat Samsung Galaxy Note 7. Nuk mund të fluturoni me ta

Prej disa ditësh është shkruar për Samsung Galaxy Note 7 si telefonatë rrezikshëm që mund tu shpërthejë bateria. Disa ditë më parë u bllokua lëvizja me ta në anije, ndërsa SHBA ka marrë një masë më ekstreme.

Departamenti i Transportit dhe Federata Amerikane e Aviocionit kanë vendosur që të mos lejojnë fluturimin e pasagjerëve që kanë telefonat Samsung Galaxy Note 7.