Sheh gruan për herë të parë pa make up, kërkon divorc pak ditë pas martese

Një vajzë 28-vjeçare nga India është përballur me një vendim drastik të burrit të saj vetëm pak ditë pasi ata u martuan. Çifti kishte kohë që njihej, madje ata ishin të fejuar para gjashtë muajsh, por për çudi djali e kishte parë vajzën vetëm me make up.
Pasi u martuan ata vendosin të shkojnë në muaj mjalti së bashku, por 34-vjeçari ishte shokuar kur kishte parë gruan e tij të dilte nga deti pa make up.

Ai nuk e kishte përmbajtur veten dhe i është drejtuar gruas, “S’të dija kështu”. Menjëherë ai i ka kërkuar divorc kësaj të fundit. Kjo ngjarje ka shkaktuar traumë për vajzën dhe ajo tani është nën këshillimin e psikologëve.