Shitësi turpëron keq vajzat hajdute, ja çfarë kishin futur tek të brendshmet (VIDEO)

Dy vajza janë kapur duke vjedhur në një dyqan ushqimor dhe shitësi ka vendosur që t’i turpërojnë keq.

Ato i kishin futur produktet e vjedhur tek të brendshmet e tyre pasi kishin veshur fustan dhe kështu nuk binin shumë në sy. Pasi janë kapur ‘mat’ shitësi duke i filmuar iu ka kërkuar që ‘të zbrazeshin’.

Videon ai e ka bërë publike në internet duke marrë shumë shikime.