Shokon Britney: Djemtë e mi me quajnë ‘idiote’

Ajo është ndër artistët më të njohur në botë por për fëmijët e saj mbetet mami aspak ‘cool’ dhe super ‘old fashion’. Këtë gjë ka deklaruar Britney Spears në një nga intervistat e saj, teksa ishte e ftuar për të promovuar albumin “Glory”. Britney tha se dy djemtë e saj 10 dhe 11 vjeç mendojnë se ajo nuk di asgjë dhe në fund të ditës, shprehet tekstualisht Britney, une jam “idioti” i histories. Fatmirësisht janë fansat që nuk mendojnë të njëjtën gjë. Ai po që do të ishte një problem serioz!