Shokon hoxha shqiptar: Më mirë të të vdesë vajza se të martohet me një të krishterë

Jo rrallë disa klerikë myslimanë janë bërë temë e kronikave për shkak të deklaratave të tyre gati-gati të pabesueshme. I fundit një Imam mysliman shqiptar ka shokuar me deklaratën e tij. I pyetur nëse ka problem që një myslimane të martohet me një të krishterë, ai thotë se më mirë do të ishte që vajza të vdiste.

“Ma mirë me të vdekë çika se me shku me të krishterë me u martu”, ka thënë ai, teksa i përgjigjet një prindi që e pyet se si të sillet tashmë që vajza i është martuar me një të krishterë.

“Punë e randë është kjo”, shton më tej hoxha në këtë video duke e detyruar prindin:
“Mundohu vajzës me i bo presion me thënë, me u pajtu me neve është vetëm një rrugë dhe ajo është që ai burri të bëhet mysliman. Në u bë mysliman ne ta bëjmë hallall. Nuk u bë ai mysliman mbetet me fshi durt”.