Shokuese/ ‘Në landfillin e Sharrës vajzat e komunitetit rom shfrytëzohen për prostitucion’

Një denoncim i rëndë është bërë në adresë të drejtuesve në landfillin e Sharrës në Tiranë. Sipas deklarate të publikuar në Facebook-un e ish-Kryeministrit Sali Berisha, pjesëtarët e komunitetit rom që punojnë në landfillin e Sharrës, shfrytëzohen seksualisht nga drejtuesit.

Ish-Kryeministri e ka cilësuar kriminale këtë ngjarje, duke rikujtuar edhe vrasjen e 17-vjeçarit Ardit Gjoklaj pikërisht në këtë landfill.

Denoncimi i ish-Kryeministrit Sali Berisha:

Qytetari dixhital informon se:

Ne ndermarrjen e Erion Velise, ne landfillin e Sharres vrasje dhe prostitucion! sb