Shpat Kasapi kalon një natë me Iva Alikon dhe një femër tjetër?

Këngëtari nga Tetova Shpat Kasapi ka deklaruar prej kohësh faktin se është besimtar dhe praktikant i besimit mysliman, gjë që e bën të ruajë një stil të kontrolluar jetese.

Por këto foto na dëshmojnë krejt të kundërtën, pasi Shpati po argëtohet mes dy biondeve të përfolura të showbiz-it, Iva Alikon dhe Katerina Shkëmbin. Modelja 23 vjeçare e “Big Brother 7”, që jeton në Itali dhe vajza më e komentuar së fundmi, Aliko, janë fotografuar gjatë mbrëmjes tek argëtoheshin pranë Shpatit.

Nga mënyra si pozojnë pas mesnate ata duken shumë të afërt me njëri-tjetrin, ndërkohë që nuk dihet ende se ku janë njohur të tre. Atë natë ishin pjesë e një eventi që u prezantua nga Lapi, më të ftuar special Costantino Vitagliano, një vizitë që ai e bëri para se të hyjë në shtëpinë e “Big Brother Vip” në Itali. Pas mbylljes së eventit, Shpati vendosi ta vazhdonte argëtimin deri në orët e para të mëngjesit në disco barin “Avatar” në Velipojë, me Katerinën dhe Ivën.

Këngëtari nga Tetova Shpat Kasapi ka deklaruar prej kohësh faktin se është besimtar dhe praktikant i besimit mysliman, gjë që e bën të ruajë një stil të kontrolluar jetese.

Por këto foto na dëshmojnë krejt të kundërtën, pasi Shpati po argëtohet mes dy biondeve të përfolura të showbiz-it, Iva Alikon dhe Katerina Shkëmbin. Modelja 23 vjeçare e “Big Brother 7”, që jeton në Itali dhe vajza më e komentuar së fundmi, Aliko, janë fotografuar gjatë mbrëmjes tek argëtoheshin pranë Shpatit.

Nga mënyra si pozojnë pas mesnate ata duken shumë të afërt me njëri-tjetrin, ndërkohë që nuk dihet ende se ku janë njohur të tre. Atë natë ishin pjesë e një eventi që u prezantua nga Lapi, më të ftuar special Costantino Vitagliano, një vizitë që ai e bëri para se të hyjë në shtëpinë e “Big Brother Vip” në Itali. Pas mbylljes së eventit, Shpati vendosi ta vazhdonte argëtimin deri në orët e para të mëngjesit në disco barin “Avatar” në Velipojë, me Katerinën dhe Ivën.