Shpërthejnë protestat kundër censurës së medias: Të gjithë të premtën para Bashkisë të Tiranës

Gazetari dhe aktivisti i njohur Aulon Kalaja ka bere thirrje ne rrjetet sociale per nje proteste qe do zhvillohet te premten ne oren 13:00 para Bashkise se Tiranes. Gazetari Kalaja i indinjuar shkruan ne facebook se ka shume arsye per te protestuar. Me poshte stutusi i plote Aulon Kalase per protesten e te premtes.

Te dashur kolege!
Kemi shume arsye per te protestuar, kunder censures se medias, emisionet e mbyllura, koleget qe pushohen nga puna pa shkak, lirine tone, gazetaret dhe punetoret e medias qe kane kerkuar azil, te drejtat tona te mohuara dhe te parespektuara, per dinjitetin tone dhe per vrasjen e Ardit Gjokles ne Sharre, qe nuk na lejuan t’a raportonin sic duhet.
Ju bej thirrje, qe diten e premte, ora 13:00, te protestojme para Bashkise Tirane.
Gazetare te medias vizive, shtypit te shkruar dhe mediave sociale, moderatore, operatore, montazhiere, teknike transmetimi, teknike direkte, producente, redaktore, faqoses, punetore te tjere te medias dhe njerez qe e duan dhe luftojne per fjalen e lire, duhet te jene me ne, si qytetare te lire te ketij vendi.
Sa me shume “shperndarje”.