Shpërthen Kastro Zizo: Festivali i RTSH i manipuluar, e di kush fiton

Këngëtari Kastro Zizo hedh akuza të rënda për festivalin e këngës në RTSH, fituesi i të cilit do të përfaqësojë Shqipërinë në Eurovision.

Në profilin e tij në “Facebook”, Kastro Zizo shkruan se ai e di se kush do ta fitojë çmimin e parë. Në këtë mënyrë, Kastro aludon për manipulime dhe paracaktim të fituesit në këtë kompeticion.