Shpërthen Kreshnik Spahiu, ja arsyeja që “Mbreti” Rama ngjanë me Ish Mbretin Zog

Kreshnik  Spahiu thekson ngjashmërinë së dukshme mes Ramës dhe ish Mbretit Zog. Në  një  postim të  tij në  facebook  Spahiu aludon  për ngjashmerinë e tyre duke luajtur me fjalë, qe lënë  hapësirë për hamendesime të çuditëshme./opozita.com

Ja çfarë shkruan në facebook Kreshnik Spahiu:

“Çudi e madhe sa ngjajnë Leka Zogu dhe Mbreti Rama!
A di ndokush të japë shpjegim?!”

14694763_576322549243702_457253316_n

14666171_10211030070248585_2663761027467790644_n 14705716_10211030072328637_5352223119038128335_n