Shqipëri – Spanjë, do te gjykohet nga një bukëpjekës / FOTO

Gjyqtari holandez, Bas Nijhuis do ta ndajë drejtësinë në ndeshjen mes Shqipërisë dhe Spanjës
UEFA tashmë ka përcaktuar gjyqtarët e ndeshjes mes Shqipërisë dhe Spanjës. Gjyqtari kryesor do të jetë holandezi, Bas Nijhuis, ndërsa asistentët do të ketë: Rob van de Ven dhe Carls Shap.

E veçanta është se profesioni i parë i Nijhuis është ai i furrtarit, ndërsa administron një dyqan me prodhimi brumi në Enschede.

Ai ka nisur të ndajë drejtësinë që në moshën 15-vjeçare, derisa në vitin 2007 ishte bërë edhe referë i FIFA-së. 252380_1475914559-3065825