Shqipëria kërcënon rrezikshëm Spanjën me Roshin

Në minutën e 35’ pas një inkursioni personal nga Andi Lila që ka pasur për Hysajn ky u fundit ka dhënë një kros në zonë që ka gjetur të vetëm Roshin në krahun tjetër dhe Roshi ka gjuajtur një top në ajër dhe kërcënuar portën por topi është ndalur nga portieri De Gea.