Shqiptari që merr pjesë në reality show-n nudo (FOTO+18)

Ka nisur reality show gjerman në Gjermani “Adami kërkon Evën”.

Ky emision është në një format të ngjashëm me “Big Brother”, por që ka një rregull kryesor që e identifikon, personazhet duhet të rrinë lakuriq gjatë gjithë kohës.

Mes këtyre konkurrentëve, pjesë e tyre është edhe një shqiptar.

Shqiptari që po konkurron bashkë me personazhet e tjera në këtë reality show quhet Kushtrim, eshte 27 vjec dhe jeton ne Duisburg.

nudonudo-2nudo2kushtrimi-478x396