Shtyhet gjyqi ndaj Armando Prengës

Shtyhet gjyqi ndaj Armando Prengës në Gjykatën e Lartë. Në seancë munguan avokatët e çështjes ‘Prenga’ dhe një anëtar i trupit gjykues.

Më 31 Tetor, është vendosur seanca e rradhës. Sot ishte seanca e parë e Prengës pas ndërprerjes së gjyqit në korrik 2016.