Si është veshur Yllka Mujo në dasmen e vajzes

Aktorja Yllka Mujo, është njohur dhe do të njihet gjithmonë si një nga aktoret më të mira shqiptare, por sot në dasmën e së bijës, Elia Zaharia me Princ Lekën ajo është në rolin e rëndësishëm të jetës, të mamasë së nuses.

Ajo shfaqet e thjeshtë dhe elegante, me një kapele në kokë, tipike e pritjeve mbretërore, veçanërisht atyre britanike dhe një fustan njëngjyrësh në prerje dhe ngjyrë fisnike gri.