Si është veshur Zonja e parë shqiptare në takimin me një prej mbretëreshave më elegante të botës

Ajo njihet si një nga mbretëreshat më elegante të botës. Bashkëshortja e Mbretit të Jordanisë, Rania, 46-vjeçare, nënë e katër fëmijëve njihet për stilin e saj dhe elegancën që e karakterizon. Me këto cilësi të lindura e të kultivuara, ajo kthehet në gruan më chic të çdo takimi zyrtar me gra udhëheqësish nga e gjithë bota, por sot, bashkëshortja e Presidentit të Republikës, Bujar Nishanit, ka qëndruar me shumë dinjitet përballë elegancës së mbretëreshës arabe.

Mbretëresha Rania ka pritur sot Presidentin Nishani dhe familjen e tij. Për këtë takim, znj. Odeta Nishani ka zgjedhur një kostum blu të errët dhe një palë këpucë bezhë, si zakonisht fare të ulëta dhe megjithatë ajo duket tejet elgante përballë bashkëshortes së Mbretit të Jordanisë, edhe pse kjo ka veshur këpucë me takë të lartë, që në rrethana të tjera mund të ishin një avantazh.
Pamja e zonjës Nishani, që ditën e betimit presidencial, ka qenë gjithmonë e kuruar dhe shumë elegante, ashtu si dhe në këtë rast, kur ka kaluar provën e përballjes me Mbretëreshën e Jordanisë.

5cfc8ae4b9c7b30e3c605a9bcd70d9dd_xl 14600839_10153763568170826_3099607175769216052_n 14604849_10153763568115826_7305188654476044126_n 30230610d030311382924cd8793c17ce