Si të duket seksi oral, një gjë e natyrshme…? Ja disa rregulla

Nëse femra nuk dëshiron që të punojë “poshtë”, ndoshta faji është i juaji. Disa femra nuk pëqejnë “gojore”, gjë që është plotësisht normale, mirëpo mund të jetë e kundërta që ajo të dëshirojë mirëpo ju e bëni të pamundur. Më poshtë mund t`i lexoni disa arsye.

Në fillim, mund të jeni të padurueshëm dhe të tepërt!

Të shumtën e rasteve femrave nuk u pëlqen kur meshkujt ua shtypin kokën drejtë penisit, thjeshtë është e tmerrshme! Zakonsiht kështu ndodh në fillim të aktit seksual kur femra nuk është e eksituar mjaftueshëm përkundër mashkullit që eksitohet shpejtë. Në vend të kësaj, duhet t`a eksitoni femrën që asajt ti pëlqejë një gjë e tillë dhe ta bëjë me vetëdëshirë.

Nuk e paralajmëroni partneren se do ejakuloni!

Shumë pak femra e pëlqejnë kur një ujëvarë e paparalajmëruar e spermës së nxehtë u rrëshqet në fyt. Duhet që para momentit të ejakulimit të pyesni partneren, nëse është e gatshme që të përtypë një gjë të tillë, të paktën paralajmërojeni kur jeni afër ejakulimit. Nuk mund ti bëni gjërat ashtu si ju dëshironi, të keni parasysh se edhe parnterja juaj ka nevoja dhe kufizime.

Nuk ka reciprocitet!

Shumë meshkuj mendojnë se kanë një të drejtë të pashkruar për seks oral, pa pasur obligim që ta kthejnë në të njejtën masë. Nëse seksi oral nuk është i dyanshëm, mos pritni që partnerja juaj ta bëjë atë me dëshirë. Patjetër duhet të ekzistojë reciprociteti!

Nuk i përmbaheni higjienës!

Qimet e turpshme mund të mbajnë kundërmim të tmerrshëm andaj është e patjetërsueshme që të rregulloni “kaçuben” tuaj. Nëse ju nuk kujdeseni për higjienën tuaj, mos pritni që edhe parnterja juaj ta bëjë një gjë të tillë./femra.net/