Si të përgatisni viagra natyrale me 3 përbërës

Një nga përbërësit më të shëndetshëm në botë është shalqiri. Kështu, i kombinuar me dy përbërës të tjerë mund të jetë kombinimi perfekt i kënaqësisë. P

Për këtë shkak ju prezantojmë recetën për përgatitjen e viagrës natyrale.

Përbërësit: ¼ e shalqirit/ 1 limon 1 shegë Përgatitja: Përzini mirë të gjithë përbërësit në mikser. Vendoseni lëngun në një shishe dhe futeni në frigorifer.

Përdorimi: Konsumoni 1/3 të një filxhani të lëngut në mëngjes në stomak të zbrazët. Njëjtë veproni edhe para darkës. Kjo viagra e bërë në shtëpi mund të përdoret nga secili, i secilës moshë dhe gjini.