Skulptura të pabesueshme që duken shumë të vërteta

Jo, nuk është siç duket.

Gjyshja që do ta shihni më poshtë nuk është duke marrë frymë, dhe fëmija në krahët e saj nuk është një qenie prej mishi dhe gjaku.

Këto janë skulptura shumë të vërteta, të rikrijuara me çdo detaj deri në atë pikë sa do të mendoni se këto skulptura janë në fakt njerëz të vërtetë, transmeton Gazeta Express.

Më poshtë mund t’i gjeni fotografitë më të mira nga ekspozita ‘Skulpturat Shumë Reale 1973-2016’ në Muzeun ‘Bellas Artes’ në Bilbao.