Sot ‘Pulitzer’ feston 100 vjetorin, ndahen çmimet prestigjioze

Universiteti ‘Kolumbia’ sonte njofton fituesit e çmimit ‘Pulitzer’ për vitin 2016.

Ndarja do të bëhet në një ceremoni speciale duke festuar 100 vjetorin e ‘Pulitzer’.

100 vjet nga puna e gazetarëve, shkrimtarëve, fotografëve, animatorëve, kompozitorëve, dramaturgëve, biografëve, historianëve dhe poetëve, do t’u ndahen çmime ‘Pulitzer’, në vetëm 12.5 minuta.

Ky çmim nderon arritjet në gazetarinë e shtypit dhe atë online, e po ashtu edhe arritjet në letërsi e muzikë.