Spahiu në xhaminë e Golemit: Shqiptarët kanë nevojë të besojnë sa më shumë

Kryetari i Aleancës Kuqezi, Kreshnik Spahiu, ka qenë i ftuar në xhaminë e Golemit, ku përvecse ka biseduar me besimtarë dhe të ftuar, ka kryer edhe ritalet fetare.

Sipas Spahiut, ky takim e ka mbajtur për pak caste larg amoralitetit, injorancës, pabesisë, paligjmërisë dhe tradhëtisë së përditshme.

“Pak orë lutje nē xhaminë shekullore të Golemit. Atje gjeta dhe njoha qindra vëllezër besmitarë. Ohhh sa nevojë kisha të qëndroja pak çaste larg amoralitetit, injorancës, pabesisë, paligjmërisë dhe tradhëtisë. Shqiptarët kanë nevojë të besojnë sa më shumë. “Zoti është i pari. Shqipëria mbi të gjitha””, shkruan Spahiu. /Opozita.com/