Studimi: Nëse bëni shumë seks… ju rritet penisi

Ky është ai lloj studimi që shumë meshkuj mund ta presin me kuriozitet.

Nëse beni shumë seks, kjo bën që t’u rritet penisi.

Në fakt studimi është bërë tek disa brumbuj.

Pas disa gjeneratash çiftëzimi, meshkujt kishin penis më të gjatë.

Por diçka e tillë ndodhte edhe tek femrat, të cilave iu rritet organi gjenital.

Studimi është kryer nga Universiteti i Ekseterit dhe të dhënat janë publikuar nga revista “Evolucioni”.