Sulm faqes se Federatës Serbe të Futbollit nga hakeri shqiptar

Faqja e Federatës së Futbollit Serb eshte sulmuar  nga një haker shqiptar, sipas  Portalit “34sad” serb, i cili  shkruan se sulmi është kryer gjatë ditës së sotme. Në mes të ueb faqes, hakeri e ka vënë një fotografi dhe një porosi provokuese serbëve: “E hakuar nga A.K. Kosova po e luan ndeshjen në Shkodër, Shqipëri”, shkruan portali, ndersa shton se,   lufta virtuale në mes të shqiptarëve dhe serbëve, duket se nuk ka përfunduar në këtë fushë.