Të dalësh në qytet e të shohësh këto pamje horror, ndodh në Pogradec

Një qytetar në Pogradec është tmerruar nga ajo që ka parë me sytë e tij ditën e sotme, në mes të qytetit ku jeton. Ai ka qenë duke lëvizur me makinë kur përpara i ka dalë një situatë aspak e bukur. Në një thertore, gjatë orëve të para të mëngjesit të sotshëm, dikush ka qenë duke çuar mishin, si çdo ditë tjetër. Ajo që bën përshtypje dhe nuk mund të kalojë pa u vënë re, është mënyra e transportit të tij. Mish i hedhur mbi një kamionçinë, pa asnjë lloj standardi higjienik, në mes të pluhurit që lëviz rrugës e pambuluar dhe ku mishi prek ndryshkun e karrocerisë së automjetit. “Ju bëftë mirë mishi o njerëz”, shkruan qytetari./JOQ/