Të rinjtë e PD-së zgjedhin organet drejtuese. Ja emrat

Forumi Rinor i Partisë Demokratike ka zgjedhur ditën e sotme sekretariatin, nënkryetarët si dhe sekretarët.

Ja disa nga drejtuesit rinj:

Sekretar i Përgjithshëm, Grigels Muçollari

Nënkryetarët:

Besa Petriti

Benardeta Sykja

Ina Haxhija

Lisander Hoxha

Klodjan Lata

Sekretariati:

Sekretariati për Çështjet Zgjedhore, Eneo Zguri

Sekretariati për Marrëdhëniet me Parlamentin, Estela Kondura

Sekretariati Organizativ, Lulzim Omuri

Sekretariati i Çështjeve Juridike, Xheraldo Dashi

Sekretariati i Organizatave Partnere, Anisa Dervishaj

Sekretariati i Burimeve Njerëzore, Indrit Hoxha