Tentuan të prishnin kamerat e sigurisë për të grabitur marketin

Dy persona janë arrestuar nga policia e Tiranës, pasi kanë bërë përpjekje për të përgatitur terrenin për të kryer grabitje.

Policia ka arrestuar Ilir Ceka 46 vjeç nga Durrësi dhe Toni Kreci 43 vjeç nga Tirana. Dy personat u kapën në rrugën “Aleksanderi i Madh” në kryeqytet duke tentuar të dëmtojnë kamerat e një supermarketi, për sigurimin e kushteve për vjedhje dhe kanë dëmtuar kamerat e dy bizneseve aty pranë.

Gjithashtu nga puna e bërë rezultoi se shtetasi Toni Kreci është autor i një vjedhje të ndodhur më datë 27.05.2016.