Teoria shokuese e shkrimtarit amerikan: Ja si shërohet kanceri për vetëm 3 minuta

Këtë teori të mahnitshme ka vite të tëra që e ekspozon autori i njohur amerikan Gregg Braden, i njohur sipas teorive për shërimin e kancerit.
Gregg Braden thotë se emocionet ndikojnë në ADN-në tonë dhe se fuqia kolektive e mendimit, sikur që janë lutjet, apo sugjerimet, mund të na shërojë nga çdo sëmundje fizike.

Ai thotë se qelizat e kancerit krijohen si pasojë e veprimit të qëllimit dhe vetëdijes së ekzistimit të lidhjes midis mendimeve tona dhe manifestimeve në botën fizike, duke përdorur fushën e cila i lidh të gjitha. Kjo fushë eterike, për të cilën flet ai, është dëshmuar edhe shkencërisht dhe është prezantuar në revistën profesionale “Nature”

Kontrolli mbi mendimet dhe emocionet

Mendimet dhe emocionet tona krijojnë një fushë elektromagnetike. Valët e kësaj fushe elektromagnetike arrijnë deri në një largësi prej 1 metri nga trupi ynë. Edhe Nikola Tesla kishte thënë dikur se, një ditë, me anë të fuqisë së mendjes, njerëzit do të prodhojnë rrymë elektrike, gjë që dmth se mendimet tona janë energji shumë e fortë. Por, kjo vlen për mendimet e përqendruara, e jo të shpërndara në krejt atë që shohim dhe ndjejmë. Mendimet e përbashkëta mund ta krijojnë një fushë të fortë elektromagnetike dhe të veprojnë në rrethinë. Kur të zhvillohet kjo teknikë, ajo më nuk është trillim, por paraqet një teknologji te e cila varet shërimi. Këtë e ka dëshmuar një incizim tronditës i bërë në një spital në Kinë, ku shihet shërimi i kancerit me madhësi 3×2,5 cm për më pak se tre minuta, gjë që është parë me ultrazë në ekran. Që të jeni në gjendje ta krijoni një rrezatim të fortë elektromagnetik duhet të mësoheni ta veni kontrollin mbi mendimet tuaja dhe mbi emocionet, duke i forcuar me ushtrime.

Emocionet ndryshojnë ADN-në

Emocionet dhe ndjenjat tuaja janë pasqyra juaj. Krejt çka prodhojmë brenda nesh, e rrezatojmë në ambient. Nëse, psh, themi, një ditë do të shërohem, apo një ditë do të jem i lumtur, një ditë do të punësohem, atëherë pasqyra na thotë se kjo nuk do të ndodhë kurrë, apo do të ndodhë, por në një të ardhme të largët. Nëse përkundër kësaj themi dhe ndjejmë se jemi duke ndryshuar tani, këtë moment, sikur kjo tanimë të kishte ndodhur, atëherë në ne ndodhë një ndryshim, vjen deri te ndryshimi i ADN-së tonë, e me këtë edhe të vetes tonë.

Me shekuj të tërë shkenca na ka thënë se besimi dhe ndjenjat nuk kanë ndikim në sëmundjet dhe jetën tonë, por psiko-onkologjia e thotë të kundërtën. Janë vet ndjenjat, mendimet, emocionet dhe besimi ato që ndikojnë në gjithçka që ndodhë në jetën tonë.