Teoricieni i UFO-ve gjendet i vdekur, la një mesazh të çuditshëm

Një teoricien konspirativ britanik, 39 vjeç, është gjetur i vdekur në një divan në Poloni vetëm disa ditë pasi i shkroi nënës së tij për t’i thënë: “Nëse më ndodh diçka, heto”.

Një teoricien konspirativ i shkroi nënës së tij për t’i thënë “Nëse më ndodh diçka, heto” vetëm disa ditë para vdekjes së tij misterioze.

Babai i dy fëmijëve, Max Spiers, 39 vjeç, u gjet i vdekur në një divan në Poloni, ku kishte shkuar për të folur rreth teorive konspirative dhe UFO-ve, transmeton Gazeta Express.