Tërbohen mediat serbe: “Bashkohen kroatët dhe kosovarët: “Mbyte, mbyte serbin”

Mediat online serbe i kanë dhënë një hapësirë të gjerë zhvillimeve në Shkodër ku kosovarët dhe kroatët në prag të ndeshjes Kosovë-Kroaci që do të luhet në mbrëmje, kanë kënduar këngë urrejtje ndaj serbëve. Me titullin “Në vend që ti këndojnë ekipeve të tyre, kosovarët dhe kroatët këndojnë kundra serbëve”, e përditshmja online Kurir shkruan: “Që urrejtja e tyre nuk është thjesht një ndeshje këtë e demostron video e mëposhtme ku duket qartë ndërsa këndojnë bashkërisht “Vrite serbin”. Megjitatë në Shkodër nuk kalon gjithçka në dashuri, pasi tifozët e Hajduk Split kanë thyer një hotel dhe kanë provokuar publikun mik.. Opinion.al

https://www.youtube.com/watch?v=xbEiqpx94MY