Tërmeti, rrezikon të shembet banesa në Gjirokastër

Një banesë në Gjirokastër rrezikon të shembet si pasojë e tërmeteve që kanë rënë ditët e fundit në qytetin e gurtë.

Banesa që rrezikon shembjen është monument kulture e kategorisë së dytë, ndërsa ka pësuar çarje.

Banesa në pronësi të Tahir Lukes rrezikon jetën e familjarëve që jetojnë, dhe për këtë arsye Bashkia Gjirokastër ka propozuar strehim për anëtarët e kësaj familje.