Thyen derën e shkollës e vodhën kompjuterat, arrestohen adoleshentët

Dy adoleshentë u arrestuan dhe një tjetër po hetohet nga policia në Tiranë pasi akuzohen për vjedhje të kompjuterave në një shkollë të kryeqytetit.

Policia njofton se janë adoleshëntët G. D. 15 vjeç,dhe K. D., 17 vjeç, të dy banues në Tiranë, kanë thyer dyert e Drejtorisë dhe kanë grabitur 3 kompjutera dhe 1 monitor. Këto mallra më pas i ka shitur një shoku i tyre, i cili po hetohet.