Thyen penisin duke bërë dashuri, mjekët publikojnë foton

Një dashnor pasionant dëgjoi sesi penisi i tij u thye teksa po bënte seks të fuqishëm me të dashurën.

32-vjeçari britanik u dërgua me shpejtësi në spital pasi penisi u bë blu dhe nisi të fryhej.

Mjekët thanë se ai kishte pësuar një frakturë penile.

Rasti i tij është dokumentuar në revistën prestigjioze British Medical Journal.

Fraktura penile ndodh kur penisi kriset gjatë marrëdhënieve seksuale.

Kjo shkakton hemoragji në penis, ndërsa organi mavijoset rëndë.

Ata që mendojnë se kanë krisje të penisit, duhet të kontrollohen urgjent tek mjeku.

Kjo pasi kërkohet një ndërhyrje e shpejtë kirurgjike për të kufizuar dëmin.