A do t’i vishnit këto të brendshme? (Foto)

Nuk janë të pakta femrat që thonë se janë lodhur me faktin se të brendshmet u dallohen përmes fustanit.

Duket se tashmë ato e kanë një zgjidhje.

Një kompani amerikane ka ofruar një seri me të brendshme ngjitëse, të cilat kanë marrë vlerësim.

Kompania Shibue Couture thotë se këto të brendshme janë super të rehatshme dhe ju garantojnë që asgjë nuk bie në sy./mapo/