Tiranë, 43-vjeçarja kërcënon në Facebook policin bashkiak

Një 43-vjeçare është proceduar penalisht nga blutë e kryeqytetit dhe po hetohet në gjendje të lirë pasi ka kërcënuar një punonjës të policisë bashkiake të Tiranës.

43-vjeçarja M.Kuçi kanosi në Facebook policin bashkiak A.Omi 42 vjeç.

Sipas policisë, 42-vjeçari është kërcënuar për shkak të detyrës.