Tiranë, makina bie në përrua, shoferi në gjendje të vështirë

Një makinë ka rënë në një përrua sot në mëngjes në rrethinat e Tiranës dhe shoferi i plagosur ka mbetur brenda në gjendje të vështirë. Ka dyshime se mund të ketë humbur jetën, por policia po përpiqet ta nxjerrë atë jashtë mjetit.