Top Show ‘kryqëzon’ Flaka Krelanin: Pa treguar jetën private nuk ke famë

Gjatë emisionit “Top Show” ku e ftuar ka qenë edhe këngëtarja Flaka Krelani duket se opinionistët dhe moderatori Alban Dudushi e ka “kryqëzuar” sa i përket jetës së saj private.

Ata janë shprehur se për të patur famë nuk mjafton vetëm zëri dhe talenti, por gjithashtu edhe jeta private luan rol mjaft të rëndësishëm pasi njerëzit duan të dinë rreth saj. Krelani theksoi se nuk do ta bënte diçka të tillë pasi dëshironte që publiku ta donte vetëm për karrierën e saj dhe jo për jetën e saj private.