Transgjinorja Linda në Top Show: Kur e kuptova që doja të isha vajzë

Transgjinorja Linda ka qenë djalë dhe është kthyer në mashkull. E ftuar në Top Shoë Magazine ajo rrëfen jetën dhe shndërrimin e saj.

“Që në klase te shtate fillova te mbaj flokë te gjate te vesh pantallona te ngushta bluze te shkurtra filloi ndryshimi dalengaldale. Më pas fillova te punoj si parukiere ne itali dhe plot por nuk e dija çfarë ishte e njohja per shkak te nje shoku tim gay,”-është shprehur Lind.