Tranvestiti shqiptar heq sytjenat LIVE

Edona James është shqiptarja e cila po merr pjesë në reality show-in e VIP-ave gjermanë “Big Brother”. Shqiptari Kujtim Shehu, tashmë i kthyer në femër, ka tërhequr vëmendjen për shkak të karakterit që ka.

‘Jam Edona James, jam beqare. Jam 29-vjeçe dhe të shohim se kush do hyjë i bukur këtu’,- ka thënë ajo (ai). James ka habitur pasi është zhveshur që në natën e parë, duke hequr sutjenat.

Shqiptarja nga Suhareka ka thyer çdo barrierë pasi është shqiptari i parë që ndërron gjininë. ‘Big Brother’ në Gjermani ka nisur të premten në mbrëmje dhe po shfaqet në televizionin gjerman ‘SAT-1’.

auto_edona1475946716