Trendi i ri i Chloe Geordie Shore, në rrugë vetëm me robdishamë

Të hedhësh mbeturinat vetëm më të brendshme është kthyer në trend nga të famshmit në Britani.

Ndërsa Chloe Geordie Shore sjell një trend tjetër po në ambientet pranë shtëpisë së saj

21 vjeçarja Geordie Shore ju ka dhënë disa imazhe mjaft të nxehta fqinjëve të saj pasditen e djeshme në Newcastle , madje pa ju dridhur qerpiku fare.

Pamjet e saj vetëm me një robdishamë  kanë befasuar jo pak kalimtaret dhe sigurisht paparacët që e kanë fotografuar atë.