Trump: ‘Do të eleminoj 70% të ligjeve në SHBA’

Kandidati presidencial republikan, Donald Trump, ka thënë se ai mund të eleminojë më shumë se 70% të rregullores federale të SHBA-ve, nëse zgjidhet president.

Trump, i cili ishte duke folur në një tubim në Nju Hampshire, fajësoi rregullat dhe ligjet se kishin mbytur biznesin por tha rregullat për sigurinë dhe mjedisin mund të qëndronin.

Më parë, një nga këshilltarët e tij tha se 10% e rregulloreve mund të eliminohen, raporton “BBC”.

Theksojme se Trump do të përballet me rivalen demokrate ,Hillary Clinton, në debatin e dytë televiziv në St Louis, Misuri, të dielën.